Căutăm redistribuitori

Ne bucură mult interesul acordat de Dvs cu privire la comercializarea produselor noastre și că doriți să ajungă în căminele a cât mai multor oameni produsele noastre de calitate și prin ele, apa curată!

 

Firma noastră din anul 2007 comercializează sisteme de purificare a apei!

Principalele noastre produse sunt purificatoarele de apă prin osmoză inversă, dedurizatoarele și filtrele de clor. Dorința noastră principală este ca fiecare client al nostru să fie mulțumit pe deplin și pentru acest lucru oferim servire rapidă, promptă, livrând produse de cea mai bună calitate posibilă fiecărui client.

Activitatea principală a firmei este comercializarea aparatelor casnice de purificat apa, a dedurizatoarelor, însă în multe cazuri la cererea  redistribuitorilor noștri executăm proiecte de sisteme industriale și luăm parte la realizare obiectivului.

De la redistribuitorii noștri avem pretenția să fie pregătiți profesional și să ofere servire corectă  și  de calitate clienților noștri comuni,  încât să avem cât mai mulți proprietari de aparate de purificat apă.  

Vă rugăm să ne comunicați prin adresa de e-mail de mai jos care sunt produsele pe care ați dori să le comercializați și în ce mod doriți să realizați acest lucru.În scrisoarea Dvs vă rugăm neapărat să ne comunicați și numărul Dvs de telefon ca să putem cât mai operativ să vă contactăm.

 

Cu stimă:

Bicescu Ida

Tel: +40 720 59 66 20 

E-mail: contact@apavitala.ro 

Copyright © Apavitala.ro Versiune mobilă
Design and code by

Relații cu clienții