Echipament dedurizator

Pentru ce este bun un dedurizator?

Apa dură provoacă nenumărate probleme, efectele sale pe termen lung cauzează cheltuieli suplimentare Dvs, și afectează negativ mediul înconjurător:

  • Scade durata de viată a aparatelor care folosesc apa (mașini de spălat vase și rufe) sau vin în contact mai îndelungat cu apa ( sifoane, conducte de apă, conducta de duș, etc).
  • Din cauza durității apei, consumul de energie al acestor aparate poate fi mai mare.
  • Este nevoie de mai mult detergent de spălat rufe și vase.
  • Veți folosi mai mult gel de duș și soluții de curățat.
  • Din cauza apei dure se depune calcar pe robinete, pe obiecte sanitare, astfel va trebui să afectați timp mai lung și mai des pentru întreținerea și curățirea lor.

Cu ajutorul dedurizatorului vă veți scuti buzunarul și veți proteja mediul înconjurător!

Cum funcționează dedurizatorul?

Dedurizatorul leagă ionii de calciu și de magneziu din apă, care sunt răspunzători de formarea și depunerea calcarului și cauzează duritatea apei. Acest proces o execută rășina schimbătoare de ioni care se găsește în dedurizator și care după dedurizarea unei anume cantități de apă se descarcă. În acest moment patul de rășina trebuie regenerată prin spălarea ei cu o soluție salină, preparată din tablete de sare speciale de mare puritate. Acest procedeu, cu ajutorul programului din dotarea mașinii, aparatul îl execută complect automat selectând obțiunea adecvată.

 

Labornum SRL

Aparate dedurizatoare

 

Copyright © Apavitala.ro Versiune mobilă
Design and code by

Relații cu clienții