Lampă UV

Gratuit Livrare
la domiciliu
Garanție de returnare a sumei
în decurs de 30 de zile.
Gratuit
Solicitare pentru rechemare
Gratuit
Livrare la domiciliu
Evaluare

Evaluați și Dvs!

Serviciile pentru sănătatea publică prevăd ca obligatorie folosirea lămpii UV în cazul purificării apei prin osmoză inversă dar și în cazul folosirii apei provenite din fântâni forate este necesară. Lampa distruge marea parte a virusurilor și bacteriilor prezenta în apă, și totodată împiedică inmulțirea lor.

Folosirea lămpii UV în cazul fântânilor forate:

Ținând cont de cantitatea tuturor substanțeler organice aflate în apă, montarea se recomandă a se face direct pe capătul conductei de alimentare care iese din fântână sau chiar la urmă, după purificatorul prin osmoza inversă. Dacă cantitatea substanțelor organice ce se află în apă este mai mare decât nivelul permis, propunem montarea unei lămpi UV de putere mai mare, pe care o montăm pe conducta ce iese direct din fântână. Dacă substanțele organice nu depășesc limita permisă, totuși montăm lampa pentru siguranța consumului de apă, atunci propunem a se monta după aparatul de purificat.

Despre nivelul permis al substanțelor organice ce se pot  afla în apă, vă puteți informa aici.

Folosirea lămpii UV în locuințe:

Se recomandă a se monta, ca ultima unitate de filtrare, în toate cazurile când se folosește purificarea prin osmoză inversă pentru a ne asigura că în rezervor apa filtrată și depozitată rămâne fără virusuri și bacterii. În cazul în care filtrele sunt schimbate la intervalele recomandate și aparatul este folosit conform prescripțiilor este imposibilă înmulțirea virusurilor și a bacteriilor, deci se poate renunța la montarea lămpii UV.

Întreținerea:

Durata becului este aproximativ 10.000 ore. Recomandăm deci schimbarea becului la 12 luni, prețul brut al becului este de 139,9 lei.

Livrarea produsului este GRATUITĂ pe tot teritoriul țării.

419,6 Lei
Preț: 353,8 Lei(278,6 Lei + TVA)

Produse asemănătoare

Copyright © Apavitala.ro Versiune mobilă
Design and code by

Relații cu clienții