Dedurizator EconomySoft 100

Gratuit Livrare
la domiciliu
Garanție de returnare a sumei
în decurs de 30 de zile.
Gratuit
Solicitare pentru rechemare
Gratuit
Livrare la domiciliu
Evaluare

Evaluați și Dvs!

Dedurizatorul EconomySoft 100 este potrivit pentru dedurizarea apei în locuințe cu consum între 15 - 25 m 3 apă în cazul în care duritatea apei este în jur de 15, reper german. Dacă duritatea apei este mai mare s-ar putea să aveți nevoie de un aparat cu performanță mai mare.

Dedurizatoarele centrale sunt recomandate pentru case familiale și locuințe mai mari. În funcție de consumul de apă a familiei și de cât de dură este apa, ușor se alege varianta cea mai economicoasă.

Principiul de funcționare:

Dedurizatoarele cu schimbare de ioni, cu ajutorul unei rășini schimbă ionii de calciu și de magneziu conținute de apă, în ioni de natriu. Cu această tehnologie sărurile minerale răspunzătoare de duritatea apei nu sunt ținute în soluție ci sunt eliminate din apă, așa că în nici un caz nu se mai pot precipita. Astfel se poate obține apă chiar de duritate zero, însă aparatele sunt calibrate să producă apă de duritate de gradul 5 pe scară germană.

Caracteristici tehnice:

Racordare: racord de 3/4 ”atât la intrare cât și la ieșire

Unitate de control: control de timp și cantitate

Spațiu pt.montare: 1150 x 340 x 520 mm (înălțime x lățime x lungime)

Rășină litru: 25 litri

Viteză flux: 1,8 - 2,0 m3/h

Țara de origine: Ungaria

Certificat de calitate: KEF-12796-2/2016 aprobat de ANTSZ

Întreținere necesară: După un timp rășina din dedurizator se descarcă, trebuie complectată. Acest lucru se face simplu, doar se toarnă sarea regeneratoare în rezervor. Tabletele de sare se comercializează în pachete a câte 25 kg. Se va folosi exclusiv sare de mare puritate, specială, potrivită scopului, în caz contrar se poate defecta aparatul.

Cheltuieli de intrținere: Cheltuielile lunare de întreținere sunt în funcție de consumul lunar de apă. În general se poate spune că pentru dedurizarea a 1 m3 de apă, aparatul consumă 0,5 - 1 kg de sare. Asta la 10 m3 consum de apă înseamnă  aprox. 14 - 28 Lei. Acest lucru depinde bineînțeles și de duritatea apei.

IMPORTANT: Montarea dedurizatorului se face pe intrare- apă rece. Aparatul se așează în loc ferit de apă și îngheț (în cămin de vizitare foarte rar) și în apropiere de sursă de curent electric și canalizare.

La montarea dedurizatoarelor centrale pot fi necesare câteva accesorii:

  • Prefiltru de 80”: reține impuritățile în suspensie mai mari, asigurând funcționarea neîntreruptă a dedurizatorului.
  • Supapă BY-PASS: este inclusă în prețul aparatelor EconomySoft, nu trebuie achiziționată aparte.
  • Test pt.stabilirea durității apei: se constată repede și simplu duritatea apei.
  • Sare dedurizantă și regeneratoare: rășina periodic se descarcă, este nevoie de complectarea ei, sarea asigură funcționarea neîntreruptă a dedurizatorului.

Înainte să vă decideți care dedurizator vă corespunde nevoilor, vă rugăm să luați legătura cu  noi prin e-mail ori telefonic.

Garanția: Pentru acest produs asigurăm GARANȚIE COMPLETĂ de 1 ani! 

Livrarea: Livrarea produsului pe tot teritoriul țării este GRATUITĂ!

2 937,5 Lei
Preț: 2 505,7 Lei(1 973,0 Lei + TVA)

Produse asemănătoare

Copyright © Apavitala.ro Versiune mobilă
Design and code by

Relații cu clienții