EXCITO-CL aparat de filtrat apa în 5 trepte, alcalinizator, antibacterian

Gratuit Livrare
la domiciliu
Garanție de returnare a sumei
în decurs de 30 de zile.
Gratuit
Solicitare pentru rechemare
Gratuit
Livrare la domiciliu
Evaluare

Evaluați și Dvs!

EXCITO-CL  este cel cel mai nou produs  din gama aparatelor  de filtrat apa EXCITO  montabil sub blatul din bucătărie și executat cu cea mai modernă tehnologie. Fiecare  detaliu este perfect  proiectat și executat. Este un parat de filtrat apă profesional  care produce apă curată cristalină, alcalină, ionizată. Apa alcalină astfel obținută  are efecte benefice asupra organismului uman,  e antioxidant perfect  care ajută legarea radicalilor liberi. Radicalii liberi sunt răspunzători  de îmbătrânirea prematură a organismului  și  contribuie la  apariția tumorilor/cancerului . Filtrele îndepărtează din apă impuritățile ca: sedimentele (nisip, mâl,rugină), clorul, substanțele organice, reduc duritatea apei, reduc concentrația de metale grele, apa potabilă devine de gust și miros plăcut.  Filtrele mențin  în apă  substanțele   minerale  necesare organismului  uman.

EXCITO-CL este executat cu tehnologia ”nanosilver”, adică  elementele de filtru sunt  rezistente la bacterii, care nu se pot înmulți în aceste filtre. Nanosilverul este o materie  bacteriostatică binecunoscută. În fiecare filtru se găsește 15-20 ppb (part per billion) substanță nanosilver.Această cantitate  de nanosilver împiedică înmulțirea și răspândirea microorganismelor  în interiorul filtrelor, prelungind astfel  ciclul lor de viață.

Aparatul de filtrat este protejat de o carcasă cu design modern.  În pachet veți găsi  toate  piesele necesare montării la domiciliu: racorduri, robinet, descrierea montării  etc.

 Pachetul conține:

  • Setul de filtre: AIPRO-1M-CL, AISTRO-L-CL,  FCCBL-S-CL, AIFIR-200, AICRO-AB
  • Robinet cromat cu un braț, cu element ceramic
  • Piesă de legătură  ½”
  • Conductă de  ¼”
  • Echipament montat, gata de racordare
  • Instrucțiuni de folosire
  • Carcasa pt. aparat  filtrat

Caracteristici  tehnici:

Filtrul nr. 1: prefiltru de 5 microni din fire de polietilenă împletite, care filtrează impuritățile mai mari de 5 microni cum sunt rugina,nisipul, sedimente (AIPRO-1M-CL).

Filtrul nr. 2: element de filtru conținând rășină  dedurizatoare de înaltă calitate, care scade duritatea apei (AISTRO-L-CL).

Filtrul nr. 3: element de filtru de cărbune activ în 2 trepte, care în prima treaptă  înlătură clorul,  derivatele clorului  și substanțele organice contaminatoare. În treapta a 2-a  îmbunătățește gustul apei prin filtrarea substanțelor care dau apei gust și miros neplăcut  (FCCBL-S-CL).

Filtrul nr. 4: element de filtru alcalinizator ORP (potențial de oxido-reducere) datorită  lui, apa devine alcalină, împiedicând  acidifierea organismului (AIFIR-100).

Filtrul nr. 5: postfiltru  din coajă de nucă de cocos și cărbune activ, și filtru antibacterian care îmbunătățește gustul și mirosul apei și împiedică înmulțirea bacteriilor (AICRO-AB).

Dimensiuni:  438 mm (înălțime) x 100 mm (adâncime) x 360 mm (lățime).

Piesă de legătură: ½”

Temperatura apei:  2oC – 45 oC ( se folosește NUMAI la apa rece)

Debit: 2,8 litri/minut,  (74 gpm)

Parametri de funcționare:  2,5 – 6 bari  presiune rețea

Producător : Aquqfilter Europe

Țara de origine: UE (Polonia)

Aparatul de filtrat se poate folosi montat exclusiv pe rețea de apă potabilă.

Întreținerea:

Schimbarea  filtrelor   EXCITO-CL se face la domiciliu de către oricine puțin inițiat

Cele patru filtre ( nr. 1,  2,  3, 5) se recomandă a se schimba la 6 luni, prețul   celor 4 bucăți este de 115  lei.

Filtrul nr. 4  AIFIR-200 se recomandă a se schimba la 12 luni odată, prețul  filtrului este de 118 lei.

Garanția: GARANȚIE totală de 12 luni și GARANȚIE DE SATISFACȚIE ȘI DE RETURNAREA  INTEGRALĂ A PREȚULUI PRODUSULUI  DE 30 ZILE!
 

Livrarea: produsul se livrează GRATUIT pe tot teritoriul țării!

Ofertă specială la livrare:

Dacă ACUM, împreună cu aparatul de filtrat apa cumpărați și setul de 4 filtre de schimb(1, 2, 3, 5) vă putem oferi o reducere de 7 lei din prețul setului de filtre de schimb., precum 7 lei și din prețul filtrului de schimb AIFIR-100.

494,0 Lei
Preț: 480,0 Lei(378,0 Lei + TVA)

Produse asemănătoare

Copyright © Apavitala.ro Versiune mobilă
Design and code by

Relații cu clienții