Aparat de filtrat apa, pe masă cu argint și KDF

Gratuit Livrare
la domiciliu
Garanție de returnare a sumei
în decurs de 30 de zile.
Gratuit
Solicitare pentru rechemare
Gratuit
Livrare la domiciliu
Evaluare

Evaluați și Dvs!

Aparatul se pune în vânzare cu tehnologie de filtrare în două trepte, cu robinet cromat. Se montează și se demontează simplu de către oricine. Este practic și în vacanțe,în concediu, în călătorii! Ocupă loc mic pe masă lângă chiuvetă. Îl caracterizează preț de achiziție scăzut și cheltuieli mici de întreținere (schimb de filtru). Datorită robinetului de distribuție din dotare, nu este nevoie de demontare-montare atunci când vrem să folosim apa nefiltrată.

Caracteristici tehnice:

Carcasa filtrului: cilindru plastic transparent de 10”

Filtru: filtru combinat

Capacitate: capacitatea max. a filtrului este 3 000 litri

Performanță: max. 200 litri / oră

Dimensiuni: înălțime 330 mm, diametru 125 mm

Greutatea: 1,3 kg

Parametri  tehnici:

  • presiunea în rețea, admisibilă: 2 - 6 bari
  • temperatura de funcționare, max. 45 oC

Accesorii:

  • robinet de distribuție (metal)
  • baterie de apă curată (metal cromat)

Aparatul de filtrat se poate folosi montat exclusiv pe rețea de apă potabilă.

Construcția filtrului: aparatul de filtrat înlătură impuritățile din apă în două trepte:

Filtrul 1: Polipropilena, - prima treapta a filtrului combinat este format dintr-o unitate de filtrare de 5 microni (fire răsucite de polipropilenă)

Filtrul 2: Filtru de cărbune activ,- a doua treaptă este alcătuită dintr-un filtru de cărbune activ granulat de excepțională calitate (GAC=Granular Activated Carbon). Datorită structurii granulate filtrarea este mai eficientă decât în cazul filtrelor de cărbune de altă consistență.

Filtrul conține 5% argint si 5% KDF, astfel este mai eficace si în distrugerea virusurilor si a bacteriilor.

Filtrul combinat înlătura din apă următoarele:

  • Filtrează din apă particolele în suspensie(rugină,nisip,mâl) răspunzătoare de colorarea apei, înlătură substanțele organice (ex.bacterii,viruși) toxine, precum și substanțele ce dau  gust și miros neplăcut apei.
  • Îndepărtează clorul liber și în combinații,derivatele de clor (ex.trihalometan, trihaloetilena substanțe ce cauzează cancer) prezenți mereu în apa din rețea din cauza dezinfectării apei cu clor.
  • Înlătură marea parte a virusurilor și a bacteriilor.

Montarea: Aparatul se așează pe blatul sau masa de lângă chiuvetă și se instalează pe robinetul din bucătărie în felul următor: se deșurubează filtrul de pe robinet și în locul lui se înșurubează robinetul distribuitor de pe capătul tubului alb. Se montează simplu, nu necesită cunoștințe de specialitate. Instrucțiunile de utilizare la aparatul de filtrat pe masă în două trepte puteți descărca făcând clic aici.

Întreținerea aparatelor de filtrat: Producătorul propune schimbarea filtrelor la 6 luni, în funcție de gradul de utilizare.

Prețul elementului de filtru de schimb este de: 86 Lei.

Garanție: GARANȚIE completa de 12 luni și GARANȚIE DE SATISFACȚIE ȘI RETURNARE integrală a prețului în termen de 30 zile!

Livrarea: este GRATUITĂ pe întreg teritoriul țării!

Ofertă specială la livrare:

Dacă ACUM, împreună cu aparatul de filtrat apa cumpărați și elementul de filtru de schimb vă putem oferi o reducere de 7 lei din prețul elementului de schimb.

208,4 Lei
Preț: 170,5 Lei(134,2 Lei + TVA)

Produse asemănătoare

Copyright © Apavitala.ro Versiune mobilă
Design and code by

Relații cu clienții